ONS TEAM

ontmoet onze artsen en praktijkassistente

Dr. Marc Van den Eynde

huisarts

Dr. Marc Van den Eynde genoot zijn opleiding tot arts aan de KU Leuven en studeerde in 1982 af als huisarts. In 1984 richtte hij praktijk Bisschoppenhof op. Naast zijn activiteiten als huisarts is hij ook actief als CRA-arts in woonzorgcentrum “Huis Vandecruys”. In 2018 werd hij praktijkopleider en geeft sindsdien zijn ervaring door aan jonge huisartsen in opleiding. Op vrijdagnamiddagen is dr. Marc Van den Eynde niet aanwezig op de praktijk.

Dr. Jan Platteau

huisarts

Dr. Jan Platteau studeerde in 2017 af aan de KU Leuven als basisarts. Daarna werkte hij één jaar als huisarts in opleiding in een praktijk in West-Vlaanderen. Hij voltooide zijn specialisatie huisartsgeneeskunde onder begeleiding van Dr. Van den Eynde. Vanwege de fijne samenwerking besloot hij te blijven in de praktijk. Op 1 november 2019 associeerde hij officieel in Praktijk Bisschoppenhof. Samen met de collega’s van de praktijk is hij medeverantwoordelijk voor de zorg in het woonzorgcentrum “Huis Vandecruys”. Op donderdagmiddagen is dr. Jan Platteau niet aanwezig op de praktijk.

Dr. Pieter-Jan Van den Eynde

huisarts

Dr. Pieter-Jan Van den Eynde studeerde in 2018 af als basisarts aan de Universiteit Antwerpen. Zijn eerste opleidingsjaar huisartsgeneeskunde voltooide hij bij Dr Werner Vleugels. Hij rondde zijn specialisatie huisartsgeneeskunde af onder begeleiding van Dr. Marc Van den Eynde en associeerde in 2020 als huisarts bij praktijk Bisschoppenhof. Samen met de collega’s van de praktijk is hij medeverantwoordelijk voor de zorg in het woonzorgcentrum “Huis Vandecruys”. Op woensdagmiddagen is dr. Pieter-Jan Van den Eynde niet aanwezig op de praktijk.

Christianne

Praktijkassistente

Christianne werkt sinds augustus 2005 in onze praktijk. Ze neemt op meeste momenten telefoons aan en regelt zo onder meer de agenda’s van de artsen. Verder ondersteunt ze de artsen op vele manieren in de technische werking van de praktijk. Ook Christianne is gebonden aan het medische beroepsgeheim.

Contact

Phone

+32 3 325 03 21

Address

Bisschoppenhoflaan 163
2100 Deurne