ONS TEAM

ontmoet onze artsen en praktijkassistenten

Dr. Marc Van den Eynde

huisarts

Dr. Marc Van den Eynde genoot zijn opleiding tot arts aan de KU Leuven en studeerde in 1982 af als huisarts. In 1984 richtte hij praktijk Bisschoppenhof op. Naast zijn activiteiten als huisarts is hij ook actief als CRA-arts in woonzorgcentrum “Huis Vandecruys”. In 2018 werd hij praktijkopleider en geeft sindsdien zijn ervaring door aan jonge huisartsen in opleiding. Op maandag en vrijdag is dr. Marc Van den Eynde niet aanwezig op de praktijk.

Dr. Jan Platteau

huisarts

Dr. Jan Platteau studeerde in 2017 af aan de KU Leuven als basisarts. Daarna werkte hij één jaar als huisarts in opleiding in een praktijk in West-Vlaanderen. Hij voltooide zijn specialisatie huisartsgeneeskunde onder begeleiding van Dr. Van den Eynde. Vanwege de fijne samenwerking besloot hij te blijven in de praktijk. Op 1 november 2019 associeerde hij officieel in Praktijk Bisschoppenhof. Samen met de collega’s van de praktijk is hij medeverantwoordelijk voor de zorg in het woonzorgcentrum “Huis Vandecruys”. Op donderdag is dr. Jan Platteau niet aanwezig op de praktijk.

Dr. Pieter-Jan Van den Eynde

huisarts

Dr. Pieter-Jan Van den Eynde studeerde in 2018 af als basisarts aan de Universiteit Antwerpen. Zijn eerste opleidingsjaar huisartsgeneeskunde voltooide hij bij Dr Werner Vleugels. Hij rondde zijn specialisatie huisartsgeneeskunde af onder begeleiding van Dr. Marc Van den Eynde en associeerde in 2020 als huisarts bij praktijk Bisschoppenhof. Samen met de collega’s van de praktijk is hij medeverantwoordelijk voor de zorg in het woonzorgcentrum “Huis Vandecruys”. Op woensdag is dr. Pieter-Jan Van den Eynde niet aanwezig op de praktijk.

Dr. Hanne De Raedemaecker

huisarts

Dr. Hanne De Raedemaecker beëindigde haar opleiding tot basisarts aan de Universiteit Antwerpen in 2019. Vervolgens rondde ze haar driejarige opleiding tot huisarts af bij twee verschillende huisartsenpraktijken te Deurne en op de Psychiatrische afdeling van het AZ Klina te Brasschaat. Na een succesvolle tijdelijke samenwerking, associeerde ze definitief in september 2023 bij praktijk Bisschoppenhof. Dr. Hanne De Raedemaecker heeft twee zoontjes (2019 en 2021). Op woensdagnamiddag is de dokter niet aanwezig in de praktijk.

Dr. Orélie Haegeman

huisarts

Dr. Orélie Haegeman voltooide haar opleiding tot basisarts in 2020 aan de Universiteit Gent. Tijdens de eerste twee jaren van haar opleiding tot huisarts werkte ze in een groepspraktijk in Merksem en op Geriatrie in GZA Sint-Jozef te Mortsel. In oktober 2023 zal ze afstuderen als huisarts. Wegens de vlotte samenwerking besloot ook zij te associëren bij Praktijk Bisschoppenhof. Samen met de collega’s van de praktijk is zij medeverantwoordelijk voor de zorg in het woonzorgcentrum “Huis Vandecruys”. Daarnaast zal zij vanaf oktober 2023 ook actief zijn als CRA van woonzorgcentrum “Rubens” te Berchem. Op dinsdag is Dr. Orélie Haegeman niet aanwezig op de praktijk.

Tania 

Praktijkassistente 

 Praktijkassistente Tania werkt sinds 1 augustus 2023 in onze praktijk. Ze doet dit afwisselend met haar collega Anja. Ze neemt de telefoon op en regelt zo onder meer de agenda’s van de artsen. Verder ondersteunt ze artsen op vele manieren in de technische werking van de praktijk. Ook Tania is gebonden aan het medisch beroepsgeheim.

Anja

Praktijkassistente

Praktijkassistente Anja werkt sinds 1 augustus 2023 in onze praktijk. Ze doet dit afwisselend met haar collega Tania. Ze neemt de telefoon op en regelt zo onder meer de agenda’s van de artsen. Verder ondersteunt ze artsen op vele manieren in de technische werking van de praktijk. Ook Anja is gebonden aan het medisch beroepsgeheim

Contact

Phone

+32 3 325 03 21

Address

Bisschoppenhoflaan 163
2100 Deurne